Rikke Topp

Rikke Topp er stifter og CEO i Life Component (i Danmark og Egypten) og House of Insights (Leadership (R)evolution Akademi). Hun er desuden Executive Advisor, forfatter, foredragsholder og  har udviklet den innovative Leadership (R)evolution® metode.

Som tidligere topdirektør i en multinationalt virksomhed og  mere end 15 års executive ledelseserfaring har hun en dokumenteret evne til at optimere ledelsesteams og organisationer.

Desuden har hun indgående erfaring med udviklings af nye forretningsområder og en forståelse for hele forsyningskæde og en evne til at prioritere, planlægge, organisere og  udføre.

Rikke kombinerer sin akademiske og forretningsmæssige erfaring med sine unikke intuitive evner, når hun rådgiver individer og organisationer. Hun er kendt for sine stærke intuitive indsigter integreret i et holistisk ledelsesperspektiv.

Globalt, er hun advisor med speciale i at hjælpe executives med at opbygge sunde virksomheder og  effektive organisationer.

Desuden er Rikke forfatter til bøgerne: ”Fra topdirektør til energetisk leader” (2013),”(R)evolution af dit personlige lederskab”(2015) and “Hvem er jeg?” (2017).

Læs mere om Rikke her og hendes åbne foredrag her.