Kærlighed er i virkeligheden blot intelligent forståelse

For mange mennesker er det en sjældenhed at reflektere over, hvad kærlighed i virkeligheden er, og hvad det dækker over. Alligevel bruges ordet hver dag i utallige og meget forskellige sammenhænge og med mange forskellige betydninger. De fleste har en mening om, hvad der menes med ordet kærlighed. Vanskeligere kan det være at forstå, hvordan vi som mennesker kan bruge kærligheden i vores lederskab.

Kærlighed er livsenergien. Det er din stærkeste drivkraft og din evne til at vise medfølelse.

Kærligheden har to aspekter. Det feminine aspekt; den omsorgsfulde, rummende og nærende kærlighed, som forbindes med et medfølende hjerte. Det maskuline aspekt er derimod den mere kontante, grænsesættende og bevidstgørende medfølelse, der skærer igennem for at gøre det bedste og mest kærlige.

Det kræver mod at udtrykke kærlighed fra et balanceret hjerte.

Et balanceret hjerte er i stand til at udtrykke kærligheden både maskulint og feminint. Og for mange er det en udfordring. Måske har du aldrig lært det eller måske sidder du fast i en bestemt side af din personlighed. Hvis du ubevidst beskytter dig imod at være sårbar, inderlig og udtrykke dine følelser, hælder du til det maskuline aspekt af medfølelse. Hvis du derimod er konfliktsky, er bange for, hvad andre tænker, fordi du ikke udtrykker den politisk “korrekt” holdning , kan du have en tendens til at hælde for meget til det feminine aspekt af kærlighed.

Kærlighed er i virkeligheden blot intelligent forståelse af helheden.

Og du er nødsaget til at sætte dig selv fri og gå på opdagelse i de ubevidste sider af din personlighed, der hæmmer muligheden for at udnytte den styrke, der ligger i at leve et helhjertet liv med et balanceret hjerte. Du blev født med kærlighed, og kærligheden fra dig strømmede ubetinget til omverdenen, fordi du som barn havde en helhedsorienteret opfattelse af verden. Som barn følte du instinktivt livet. Efterhånden som dit intellekt blev vækket og din personlighed med dets rationelle og analytiske sind blev stærkere og stærkere, blev kærligheden gradvis gjort mere individuel, og der skete en delvis adskillelse af dig fra den egentlige livsenergi og fra forståelsen af de grundlæggende sammenhænge.

Intuitiv intelligens er din evne til at bringe visdom og kærlighed i handling.

Når du bruger din intuitive intelligens, bruger du dine indsigter, din visdom der er skabt i kraft af dine kærlige handlinger, erfaringer og din grundlæggende helhedsforståelse. Du har ikke længere behov for at vurdere – du ved intuitivt, hvad der er rigtigt, slipper frygten og handler. Og dine indsigter og aspekterne af kærlighed, kommer mere og mere til syne, efterhånden som du slipper de begrænsninger, du har i forhold til, hvad du kan, skal og bør i forhold til din egen og omverdenens opfattelse af dig.

Kærligheden udfolder dit potentiale.

Din intuitive intelligens gør dig i stand til at udfolde dit potentiale, fordi den hjælper dig med at genskabe forbindelsen til barndommens kærlighed og drivkraft. Og der er al mulig grund til, at du udtrykker kærlighed fra et balanceret hjerte i dit lederskab. Kærligheden er din intelligente forståelse af helheden, der skaber en drivkraft, så du som menneske og leder kan føle, sanse og tænke med et helhedsorienteret fokus og være i stand til at træffe beslutninger, handle og skabe nødvendige forandringer – personligt og for relationer og omgivelser – med de bedste og mest langsigtede virkninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *