Bøger

Min første bog udkom i 2013 og siden er 3 andre kommet til. Jeg er nu forfatter til 4 bøger, og jeg er sikker på, der flere kommer til.

Loven om Intuitiv Intelligens (udkommer den 10.10.2020)


Loven om Intuitiv Intelligens er en naturlov, der ligesom tyngdeloven konstant virker i vores liv. Den gør det muligt for os med vores aktive intuition – vores indbyggede algoritme – at håndtere store mængder af information. Som mennesker kan vi ikke undgå virkningen af en naturlov. Aktivering af intuitionen er næste skridt i vores udviklingsproces, så vi kan drage nytte af lovens positive virkninger. En bevidsthedsudviklingsproces, der begyndte med instinktet, fortsatte med udviklingen af intelligensen og efterfølges af intuitionen. Når vi følger Loven om Intuitiv Intelligens skaber vi orden og gennemsigtighed i informationsmængden, så vi kan opleve, beslutte og handle ud fra en ny selvforståelse og bevidsthedstilstand. En tilstand, hvor vi ser virkeligheden ud fra et andet perspektiv. Et skift i retning af mere helhedsorienterede livsværdier og holdninger – og et stort og vigtigt skridt mod dybere indsigter og større ansvarlighed i vores personlige lederskab. Du kan forudbestille bogen her.

 

Hvem er jeg? (2017)


Da jeg sagde mit job som administrerende direktør op, vidste jeg ikke, hvad det ville føre med sig. Jeg fandt modet, brød med det kendte og trygge, og begav mig skridt for skridt ud på ukendte veje. Jeg var drevet af længslen efter at mærke livet mere intenst, og drevet af at finde kærlighed. Jeg var kompromisløs i forhold til at gå min vej – den vej, som jeg følte mig inspireret til. Jeg har lyttet indad og mærket i hjertet, hvilken vej, der er min, og den har jeg fulgt. Jeg har sluppet frygten og begivet mig ud på en indre rejse og en rejse rundt i verden, der har hentet dybe erkendelser frem i mit sind. En rejse på kærlighedens vej for at komme tættere på, hvem jeg er. Du kan købe bogen her.

 

(R)evolution af dit personlige lederskab (2015)


Denne bog er til dig, der vil udfolde dit intuitive potentiale og (r)evolutionere dit personlige lederskab – både i dit privatliv og arbejdsliv. En ny teoretisk indgangsvinkel til intuitionens potentiale og konkrete intuitive værktøjer og øvelser, guider dig ind til det sted i dig, hvor frygt og kontrol ikke længere eksisterer. Med et styrket fokus får du en dybere indsigt i din indre verden og sammenhængen til den ydre verden, så du kan bruge din indre stemme – din bevidste intuition – som drivkraft til kreativitet og til at løse dine private og arbejdsmæssige udfordringer. Du kan købe bogen her.

 

Fra topdirektør til energetisk leder (2013)


Udefra set var Rikke Topp en succes: Administrerende direktør i en alder af 35, masser af penge, godt gift, bosiddende i Nordsjælland, og en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Men sådan så det ikke ud indefra. På toppen af sin karriere forlod Rikke både mand og job uden at ane, hvad hun skulle med sit liv – udover at følge sin intuition. Du kan købe bogen her.

 

Danmarks fremtid (2014)

Danmarks fremtrædende erhvervsfolk, vismænd og forskere er samlet for at give et unikt syn på hvordan Danmarks fremtid tegner sig. Danmark står midt i store forandringer. Som samfund er det ikke noget, vi lukker øjnene for. Vi konstaterer, at det sker, og vi ser, og diskuterer, hver eneste dag effekten af forandringerne. Vi erkender ikke til fulde, hvad der foregår, mens vi står midt i det hele. Bogen tager udgangspunkt i faktuelle virkeligheder og nytænkning i forhold til balancen mellem velfærd, vækst og værdier ud fra et akademiske-, erhvervsmæssige-, økonomiske- og et samfunds- perspektiv. Jeg bidrager med et kapitel om “Helhedsorienteret lederskab og vækst. Du kan købe bogen her.