Bøger

Rikke Topp er forfatter til følgende bøger:

 

Fra topdirektør til energetisk leder
Udefra set var Rikke Topp en succes: Administrerende direktør i en alder af 35, masser af penge, godt gift, bosiddende i Nordsjælland, og en hverdag fyldt med spændende udfordringer. Men sådan så det ikke ud indefra. På toppen af sin karriere forlod Rikke både mand og job uden at ane, hvad hun skulle med sit liv – udover at følge sin intuition. Læs mere her og køb bogen her.

 

 

(R)evolution af dit personlige lederskab
Denne bog er til dig, der vil udfolde dit intuitive potentiale og (r)evolutionere dit personlige lederskab – både i dit privatliv og arbejdsliv. En ny teoretisk indgangsvinkel til intuitionens potentiale og konkrete intuitive værktøjer og øvelser, guider dig ind til det sted i dig, hvor frygt og kontrol ikke længere eksisterer. Med et styrket fokus får du en dybere indsigt i din indre verden og sammenhængen til den ydre verden, så du kan bruge din indre stemme – din bevidste intuition – som drivkraft til kreativitet og til at løse dine private og arbejdsmæssige udfordringer. Læs mere her og køb bogen her.

 

Hvem er jeg?
Rikke er drevet af længslen efter at mærke livet mere intenst, og drevet af at finde kærlighed. Hun er kompromisløs i forhold til at gå sin vej – den vej, som hun føler sig inspireret til. Hun har lyttet indad og mærket i hjertet, hvilken vej, der er hendes, og den har hun fulgt. Hun har sluppet frygten og begivet sig ud på en indre rejse og en rejse rundt i verden, der har hentet dybe erkendelser frem i hendes sind. En rejse på kærlighedens vej for at komme tættere på, hvem hun er. Læs mere her og køb bogen her.